PREMPA!!

Idag är det äntligen premiär av Hairspray, och efter en fantastisk smygpremiär igår så kommer vi knocka hela tibble idag med vår energi! Vi har klarat så otroligt mycket med och motgångar och det enda minnet från i måndags vi har är att vi får köra utan rökmaskin, eftersom vi hellst inte vill byta musikal till "Singin' in the rain", men det struntar vi i! NU TAGGAR VI!! Be there!
puss och kram från Mirre

Horoskop och gummistövlar..

Hej bloggen!

Ingen av oss misströstar efter den olyckan som inträffade i måndags. Det blev många spillda tårar och chockade under hela eftermiddagen. Varför skulle detta inträffa oss?

Gårdagen färgades av en nervös och orolig förmiddag för att få besked om hur vår kära teater klarat sig efter all vattenskada. Men oj vad fint vi fick avsluta dagen! Det var endast glada besked vi fick vid fyrasnåret och med lätta fötter gick vi till musiksalen för ett rent orkesterrep med våra galet grymma musiker! Det lät förbannat bra!

Idag är vi pigga och taggade på att få inträda aulan igen och repa sönder oss! Imorgon har vi en liten smygpremiär för en inbjuden publik som vi alla biter våra naglar inför!

På fredag öppnar vi portarna för den stora PREMIÄREN av fantastiska HAIRSPRAY!!


Vattnet har gått...

Som ni kanske förstår av bilderna nedan så var gårdagen ingen bra dag för oss som jobbar med "Hairspray". I samband med att rökmaskiner skulle testas så sattes brandlarmet igång och pga ett tekniskt fel så började vatten spruta från taket ned på scenen.

Det negativa med detta är att vi förlorat en dags rep och preparation på teatern och att all el på och runt scenen måste bytas ut samt att hela lokalen måste torkas så ingen fukt är kvar.

MEN!!
Det positiva är att ingen kom till skada, all rekvisita är intakt samt alla instrument bakom scenen. Med största sannolikhet får vi komma tillbaka in i teatern redan runt middagstid idag vilket betyder att smygpremiären och premiären inte är hotade! Så misströsta inte, vi har väldigt goda chanser att få köra föreställningarna och vi är extremt tacksamma allihopa att det inte var värre än det faktiskt var!

Så nu vet ni hur det går för oss dagarna innan premiären och jag ber att ni alla ska hålla tummarna och be en bön att allting ska gå så bra och smidigt som möjligt!

Dessutom ska vår fina koreograf Malin äntligen få sitt lilla barn på fredag om allting går enligt planerna! Vi tänker på henne allihopa och hoppas att allting kommer gå bra på sjukhuset :)

Anna

Big up till scenografernas lärare. (inkl. Leo)


Bästa Anna blev ledsen.


Då fick alla gå ut.


Det regnade ned vatten över hela scenen osv.


Lugnet före stormen.


ett stycke helg

Igår så hade vi ljusrep, och finaste ljusJohan köpte godis
Idag så körde vi med ljus och band, och det var galet bra kan jag säga er!

är mitt liv en kyrka utan psalmer

Idag så vart det lite logehäng på g.
Och när Laura, Oskar, Jakob och Anna körde Utan dig/With out love så grät jag för att jag vart så rörd. Det var superfint kan jag säga er!

Grymt jobbat idag alla!

Good work today!! Som sagt så fick vi peruk och smink idag och det blev så himla bra! Snart är det premiär och vi taggar galet! Nu är det bara ljud och ljus som fattas och ljudet kommer redan imorn och ljuset på lördag! Så boka nu, ni vill inte missa denna underbara uppsättning! Här kommer länken: http://simplesignup.se/event/10425
Puss och kram hälsar Mirre/Lorraine! Jag och Jakob/Link idag! Here we go!

så älskling lämna aldrig mig

Idag så var vi äntligen tillbaka efter en veckas påsklov. Våra ack så vackra scenografer hade fixat hela lovet, så idag fick vi köra både på en färdig scen och med smink. Måste säga att alla var galet tjusiga!
Nere i logen, väldigt Top Model moment. Fast ingen grät.
Sen så gick vi musikalre upp på taket och satt upp affischen på taket
Nu är det inte lång tid kvar!
Puss och kram på er!
//Madde

Måla


Bygg


Bygg


Bygg


Bygg



Rep


Två Bagare




Edna


David var sugen på att leta kostym!


Independent

kläder

En vecka -> påsklov -> en vecka -> premiär. Japp.

Hallå där alla blogg-läsare och alla ni andra som är intresserade av vår musikal! (lätt omgjord replik från Corny å Collins...)

Vi är alltså mitt uppe i repveckorna, där vi helt enkelt repar så mycket och ofta det går: till och med på helgen! Igår och idag har vi tappra esteter på Tibble Gymnasium vistats på scenen i Tibble Teater för att se till att föreställningen ni ska se blir så bra som möjligt :)

Nu har vi lagt ram eller är "klara" med alla scener vilket känns riktigt bra! Visst, allting sitter inte 100% än, men nu har vi en grund att bygga på genom hela musikalen!

I veckan som kommer ska vi både få se hur vi ska se ut (kostymprovning, AAAAAAAHHHHH!!!!) och få repa med bandet för första gången! Dessutom kommer förhoppningsvis den stora planschen upp som brukar sitta på väggen på Tibble Teater! Håll utkik ;)

So long och god natt, Baltimore ;)
Anna


RSS 2.0