Run and tell that!

Tjenare bloggen!

I måndags var jag, och piff och puff även kallade Corny och Collins, eller egentligen Josefine och Pernilla ute i skolan och byggnaderna i kring och spraypaintade vår Hairspray affisch i vartenda litet hörn, Tibbles elever kommer ha svårt att missa att vi sätter upp Hairspray i år!!

På tal om lite marknadsföring fick vi hem våra Hairspray-tishor av våran supergulliga producent Emilie Lidgard i måndags. Hairsprayloggan pryder tshirtar i färgerna babyblå, babyrosa och limegrön! Härligt färgsprakande nu inför våren!

Repetitionerna börjar bli mer och mer intensiva, dagarna är knappa och förutom Edna och Wilmas "du är den du är och Motormouths "stor, blond och underbar" så lade vi en grund för finalnumret "You cant stop the beat" på repet i måndags! Då känns det verkligen som att tiden rusar, det närmar sig nu. Vi har ett slutresultat inom några veckor. Det är nästan lite skrämmande!

Nu är vi inne i repveckor och repetitioner kommer gå före skolan ett bra tag. Vi alla är superfokuserade och vi har en underbar tid tillsammans!

Fullt ös medvetslös! ;)
/ Emilotte (Amber)

 


Reeeeeepveckor, shalalalala, reeeepveckor, shaaaalalalalala!

Som titeln så fint meddelar så börjar vi imorgon med de så kallade repveckorna! Vi kommer från och med imorgon repetera hela måndagen, tisdagen och fredagen med enstaka inhopp på torsdagar. Jobbigt? Nja. Kul? JA! Äntligen får vi chansen att gå in i musikalen ordentligt istället för bara på måndagar och enstaka fredagstider som vi har haft förut. Vi kommer hinna göra så mycket mer, bli så mycket säkrare på våra repliker och sånger, få en starkare gemenskap i gruppen, nöta nöta nöta Malins fantastiska steg och på toppen av det njuta och ha kul! Kan det bli mycket bättre?

Under veckan som har gått fick jag äntligen se ett smakprov på killarnas boyband-nummer "It takes two" där min kära Link sjunger och dansar tillsammans med de andra killarna från TV-programmet. Åh, det är inte ens klart än men jag känner på mig att det är en sådan scen där alla tjejer i publiken (inklusive alla mormödrar, farmödrar, mostrar osv) kommer dreggla av åtrå och be grabbarna om autografer efteråt. SÅ bra tror jag att det kommer bli. De är så fina! Bara det numret i sig gör det värt att komma och se musikalen, jag lovar :)

Vi har också sakta men säkert börjat röra oss mot slutet av musikalen där vi bland annat sitter i fängelse, bygger enorma hårspraysburkar och sjunger hemska sånger om varandra. Eller en hemsk sång iallafall. Under kommande vecka ska vi fortsätta djupare in i den andra akten så ni får veta mer då...

Vi som skriver här på bloggen vill jättegärna ha feedback på våra inlägg så vi vet vad ni vill veta om våra rep eller annat smått och gott. Så kommentera gärna när du har läst för då blir vi glada! :)

Ha en fortsatt trevlig dag du som läser denna blogg!
Anna

with out love, life is like the season with no summer

Vi är världens finaste klass och jag tycker om er väldigt mycket<3

with out a chick to call his own

Idag så repade vi mer på Big, blonde and beautiful samt Välkommen till 60talet. Sen så repade killarna på It takes two, och där har vi et braknummer som tjejerna kommer att smälta över
Sen så fick vi även affischen idag, och hypen var på topp! Pernilla och Karin tyckte det hela var mycket tufft
Så glöm nu inte att boka in dessa datum, det kommer att blow your minds!

En sömnlös natt i Baltimore...

Usch. Tycker verkligen inte om att inte kunna somna, speciellt när vi har rep imorn. Men då kan man ju passa på att göra ett inlägg i väntan på Jon Blund!

Det är bara några veckor kvar nu. Några få ynka veckor. Kostym, rekvisita, scen, premiär, publik! Det börjar närma sig med stormsteg. Därför vill jag passa på att säga hur sjukt bra jag tror att årets Tibble-musikal kommer bli! I måndags satt jag och tittade på tv-gänget när de repade "Coolast här i stan" och det var redan då så fyllt med energi, glädje och karisma att jag bas satt med ett stort leende på läpparna i flera minuter. Och alla delar är inte ens på plats än!! Så jag säger det än dn gång, kom kom kom och titta på Hairspray!! Du kommer inte ångra dig, jag lovar :)

27 april, glöm inte det!

/Anna


En alldeles fantastisk musikal!

Hej hej alla härliga som följer vår fina blogg! Nu ska jag Pernilla/Corny blogga här för första gången.. Tyckte att det var passande då jag drömde en fantastisk dröm inatt. Alla vi musikal-treor stod på scenen i tibble teater och framförde ett alldeles strålande nummer som innehöll mycket av det som vi alla älskar: Sång, dans, finfina scenkläder och en fullsatt publik. Jag vet inte vad vi sjöng men jag minns att det var så fruktansvärt bra. Hela publiken var med och vickadenpå höfterna i smyg och vi dansade som aldrig förr. Precis så här fantastiskt och bra tror jag att musikalen kommer bli! Det kommer blir en upplevelse ni som självklart kommer och kollar sent kommer glömma. Så jag ber er, snälla kom och kolla på vår glada och färgstarka musikal med premiär 27:e april. För ni kommer inte att ångra er! Boka gärna biljetter redan nu, bokningslänk finns i ett inlägg lite längre ner här på bloggen. Hejdå :)

blond och underbar

I måndags så jobbade vi med Anna i Blueboxen
Oskar var med också, vilket var superkul!
På teatern var tvåorna och dansade med Malin

RSS 2.0