vänta inte, boka nu!

HAIRSPRAYBLOGGEN kan nu presentera en bokningslänk till alla er som vill förboka biljetter till någon eller några utav våra föreställningar.

PREMIÄR 27 april 19.30
28, 29 april 19.30
1, 3, 4 maj 19.30
FINAL 5 maj 19.30

När ni bokar, förbokar ni biljetter (alltså ej förköper) för att reservera platser till föreställningen. Ni hämtar ut och betalar biljetterna i biljettkassan vid Tibble Teater som öppnar en timme före föreställning.
Vill ni förköpa biljetter går det utmärkt att göra det på Musikpunkten i Täby Centrum (i samma länga som Handelsbanken och Boxx filmuthyrning)

Priset för biljetter är
Vuxen 150 kr
Skolungdom 80 kr

Gör detta för att försäkra er om en plats på föreställningen!
Läs mer om vår föreställning på http://www.tibble.nu

Bokningslänken

http://simplesignup.se/event/10425-hairspray

Sportlov och välförtjänt vila!

Hejsan, hejsan bloggen. Nu ska jag Emilotte (Amber) debutera här på bloggen med ett litet inlägg var det tänkt.

På senaste har vi inte sett så mycket nytt här uppe på musikalbloggen. Vi sliter just nu för fullt varje måndag med att nöta, repa, sjunga och dramatisera till nära bristningspunkten tillsammans med våra tålmodiga och superduktiga tvåor. Det är slit, slit och hårt jobb..! Men samtidigt så sjukt kul!

Nu ligger vi alla hemma (eller borta) och njuter av ett välförtjänt sportlov. När vi är tillbaka är det fullt ös medvetslös som gäller, idag är vi bara 60 (!) dagar ifrån vår premiär - och jag har redan elefantstora fjärilar i maggropen!

Senast vi repade lade vi en hel del text-stycken och är så gott som klara med att lägga ett skelett för vår första akt. Helt fantatiskt! Men vi har en låååång väg kvar att gå. Nu gäller det bara att njuta så länge det varar.

Här är lite bilder tagna från vår HAIRSPRAY INSTAGRAM tagna av vår flitiga Madde!
Så, alla kära instagramare; missa inte att FOLLOWA oss där och få tillgång till direkt härligt färska bilder från repen. Sök bara @hairspraytibble och följ utvecklingen fram!


Vår koreograf Malin lägger korren höggravid med energi som ett kärnkraftverk. Hon är en superwoman!


Våra urgulliga scenografer; Emma, Josephine, August, Per, David, Philip och Rickhard hade deras första presentation av scenografin för oss i ensemblen det senaste repet. Vi kan lova ett kanonresultat - scenen kommer bli helt fantastisk!

Så, tack för mig och ha en fantastisk vecka och njut av den tidiga vårsolen!

Emilotte

Hur dansar du när du är ensam?

Hallå, Anna här igen!

Igår var det friluftsdag för ettor och tvåor på skolan så det var bara vi treor som repeterade. Det började med att vi skulle gå in i våra karaktärer och till låten "I can hear the bells/Jag hör klockor slå" dansa såsom vi tror att karaktären dansar om han/hon är ensam med handledning av regissör-Anna och koreograf-Malin. Låt oss säga såhär; scengolvet har nog aldrig haft en så brokig skara med olika dansstilar på sig tidigare! För min egen del som Tracy handlade det om att blanda det utåtriktade "jag är på scen/framför en tv-kamera" med med något slags afromodernt mycket-höfter-hår-som-flyger vilket var sjukt kul men otroligt tröttsamt efter tre omgångar ;)

Sökandet efter vilka karaktärerna är fortsatte när vi satte oss i en ring och regissör-Anna ställde diverse frågor till var och en av oss. Man märker redan vilka fantastiska karaktärer vi har att göra med och alla kommer verkligen ha sin helt personliga riktning och stil! Det kommer bli magiskt!

Efter en middagspaus så började vi med och faktiskt gjorde klart numret "Jag hör klockor slå". Ni anar inte vilken upplevelse som väntar när ni får se den men så mycket kan jag säga att både Anna och Malin var otroligt nöjda och fulla i skratt när vi kört igenom scenen från början till slut. Mer får ni veta när ni kommer och tittar på föreställningen, smygpremiär 26 april, PREMIÄR 27 april båda klockan 19:30 och föreställningar 28, 29, april kl 19.30 samt 1, 3, 4, 5, maj kl 19.30 . SÅ BOKA IN DET PÅ EN GÅNG, HÖR NI DET?! :)

Hej så länge!
Anna

RSS 2.0