hit it!

Idag har vi dansat. Mycket
Puss!
//Madde

now run and tell that

Och mina damer och herrar vi har en Seaweed!
Det är herr Oskar från musik tvåan, och vi är så lyckliga över att han är med!
Nu undrar ni säkert hur detta kommer att funka, eller hur? Tja, jag ser bara en lösning för att få reda på det, ni får komma och titta helt enkelt!
Puss!
//Madde

Repetition Nr.4

Hej alla glada läsare!!! :)
Vi är redan igång med repetition 4... Vad fort tiden går!

Just nu håller vi på med "Coolast här i stan" (Nicest kids in town) , eller de flesta av oss iallafall ;) Dom coolaste får vara med i den scenen liksom... Inte vi morsor, inte Tracy & hennes vän Penny heller.. Istället sitter vi och håller ställningarna här aulan :)

Jag kan inte riktigt förstå att vi kommit igång såpass mycket med musikalen, vår egen musikal(!!!) Jag har sett musikalerna här på Tibble sen jag gick i årskurs 4 i Täby musikklasser. Och nu är det äntligen vår tur, känns helt overkligt när jag tänker efter ...
Jag ska njuta!!

Bästa hälsningar Edna Turnblad (Linnea Lennolf)


Några andra kids som också är coola...

God morgon blåggän!

Som Madde skrev i förra inlägget så gick vi igenom i stort sett hela första akten i måndags och för mig är det svårt att förstå att vi om sådär tre månader ska stå inför en full publik och framföra det som just nu bara är ett ganska tomt men trevligt skal. Hjälp...!

Nu vill jag flagga för någonting otroligt, underbart fantastiskt som händer på fredag!! Det är nämligen så att musikerna i vår klass har sin slutproduktion, så kallad sceniska, just fredagen den här veckan klockan halv åtta och vi vill såklart att så många som möjligt ska komma och titta på denna konsert! De har tema 70-tal och om jag känner dem rätt så kommer det svänga riktigt ordentligt! Så kom kom kom kom kom!!! Länkar Facebook-eventet här:
http://www.facebook.com/#!/events/170076519756254/

Det var allt för nu :)

/Anna

men tv:n är ju svart vit?

Inte för att vara sån, men igår så la vi hela första akten. Bara så där.
Idag jobbade vi också på andra låten, Coolast här i stan! Den satt som handen i handsken, och Jossan gjorde ett toppen jobb som lead, fast utan Pernilla som är sjuk!
Puss!
//Madde

its hard having fun playin with yourself

Förlåt, förlåt. det är såklart musikTVÅOR och inte ETTOR. My bad. Denna kanske kan trösta er?
Puss!
//Madde

baby just like to do the boink boink

Hejsan allihopa!
Idag var vårt andra rep, och stämmningen var fortfarande på topp, plus att vi fick sällskap från fler killar från musik ettan! Sånt gillar vi!
Tills nästa vecka ska vi i trean kunna ungefär hela första akten. Yiakes! Tur att det är så underbart roligt, eller hur?
Nej hörrni, jag må tycka ni är bäst i världen, men nu måste jag sova!
Puss
//Madde

Good Morning Baltimore!

Så lyder refrängen på musikalens första låt som dessutom ska sjungas av mig; Anna Hultgren. Har haft snart en vecka på mig att smälta att det är jag som ska spela just Tracy men det har fortfarande inte sjunkit in!
Imorgon är det dags för andra repet och vi ska köra "Coolast här i stan" och scenen då Tracy dansar sig in i showen. På tisdag ska vi dessutom ha första sång-genomgången med Micke för att lära oss stämmor och annat kul! Och så på onsdag har jag min projektarbetesföreställning så det kommer bli en fullproppad vecka ;)

So long!
Tracy Edna Turnblad


Blogga på buss

Godmorgon världen! Jag vill för närvarande tala om att jag sitter på buss 676(dubbeldäckare) destination stockholm. Det är plusgrdader ute och jag kan knappt bägra mig inför nästa rep. Elina widernsson, en mycket begåvad estet, har sin pa- konsert den 13/1 kl 18:30 på tibble teater (hairsprayscenen). Kom!

Spruta hårspray med kärelksdoft!
/Miss baltimore crabs

who needs to read or write when you can dance and sing?

Idag kunde vi inte koncentrera oss på svenskan. Ooops?
Puss!
//Madde

who wants a twig when you can climb the whole tree?

Idag fick vi roller! Helt sjukt!
Ny roll för denna uppsättning. Baserad på Wilber Turnblad
Nya roller för denna uppsättning. Baserad på Corny Collins
Vi jobbade idag med den första scenen, och gud vad kul det var med allt folk, oss plus allla tvåor. Anna kunde knappt ta sig fram på scenen när hon skulle sjunga.
Vi jobbade även med en dans som heter Madison, och vi var alla djupt impade av musikkillarnas dance moves.
Vilken underbar vår det kommer at bli!
Puss och kram
//Madde

so im gonna shake and shimmy it

Hejsan alla, och välkomma till den officiela Hairspray bloggen! Här kommer uppdateringar komma från oss alla om vad vi håller på med!
Och jag kände att det finaste sättet att få er alla lite extra taggade, nästan lika taggade som vi är, är väll att lägga upp lite videos som visar hur otroligt bra musiken är, eller hur?
TAGGA GALET!
Puss och kram på er kära blogg läsare och framtida publik!
//Madde

RSS 2.0