Vattnet har gått...

Som ni kanske förstår av bilderna nedan så var gårdagen ingen bra dag för oss som jobbar med "Hairspray". I samband med att rökmaskiner skulle testas så sattes brandlarmet igång och pga ett tekniskt fel så började vatten spruta från taket ned på scenen.

Det negativa med detta är att vi förlorat en dags rep och preparation på teatern och att all el på och runt scenen måste bytas ut samt att hela lokalen måste torkas så ingen fukt är kvar.

MEN!!
Det positiva är att ingen kom till skada, all rekvisita är intakt samt alla instrument bakom scenen. Med största sannolikhet får vi komma tillbaka in i teatern redan runt middagstid idag vilket betyder att smygpremiären och premiären inte är hotade! Så misströsta inte, vi har väldigt goda chanser att få köra föreställningarna och vi är extremt tacksamma allihopa att det inte var värre än det faktiskt var!

Så nu vet ni hur det går för oss dagarna innan premiären och jag ber att ni alla ska hålla tummarna och be en bön att allting ska gå så bra och smidigt som möjligt!

Dessutom ska vår fina koreograf Malin äntligen få sitt lilla barn på fredag om allting går enligt planerna! Vi tänker på henne allihopa och hoppas att allting kommer gå bra på sjukhuset :)

Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0