Run and tell that!

Tjenare bloggen!

I måndags var jag, och piff och puff även kallade Corny och Collins, eller egentligen Josefine och Pernilla ute i skolan och byggnaderna i kring och spraypaintade vår Hairspray affisch i vartenda litet hörn, Tibbles elever kommer ha svårt att missa att vi sätter upp Hairspray i år!!

På tal om lite marknadsföring fick vi hem våra Hairspray-tishor av våran supergulliga producent Emilie Lidgard i måndags. Hairsprayloggan pryder tshirtar i färgerna babyblå, babyrosa och limegrön! Härligt färgsprakande nu inför våren!

Repetitionerna börjar bli mer och mer intensiva, dagarna är knappa och förutom Edna och Wilmas "du är den du är och Motormouths "stor, blond och underbar" så lade vi en grund för finalnumret "You cant stop the beat" på repet i måndags! Då känns det verkligen som att tiden rusar, det närmar sig nu. Vi har ett slutresultat inom några veckor. Det är nästan lite skrämmande!

Nu är vi inne i repveckor och repetitioner kommer gå före skolan ett bra tag. Vi alla är superfokuserade och vi har en underbar tid tillsammans!

Fullt ös medvetslös! ;)
/ Emilotte (Amber)

 


Kommentarer
Postat av: Elisabeth Strömberg Slånmark

Följer er blogg med glädje och har nu bokat 8 biljetter till den 1maj så festa inte för mycket på Valborg för jag vill se en föreställning där ni är på "topp"

2012-04-01 @ 14:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0